Menu
Cart 0

TERAPI SKIN REPAIR DR. AZIMUTH

TERAPI SKIN REPAIR DR. AZIMUTH Terapi Kulit Termaju

 

Kulit terasa kusam? Tidak bermaya? Kedut? Orang cakap umur lebih daripada yang sepatutnya? Malu orang cakap kakak kita tu adik kita? Nak buat rawatan muka tapi tak mampu?  Ish!! Ish!! Ish!!

Revolusi terbaru Dr Azimuth Skin Repair adalah anti kedut yang paling berkesan, formula hebat menggunakan ubiquinol, iaitu variasi CoQ10 yang paling hebat dalam kepantasan penyerapan. Ia dapat memulihkan kulit dalam masa yang sangat singkat. Hasil kajian oleh saintis Amerika.

Terapi Skin Repair Dr. Azimuth berupaya  untuk mengisi semula nutrient penting kulit termasuk CoQ10, Asid Lipoik Alfa, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin A, Asid Hyaluronik dan banyak lagi dengan harga hanya RM98 sahaja.

Tak Percaya???

 Selepas melakukan Terapi Skin Repair Dr. Azimuth anda akan merasai:

  • Pengurangan kesan garis-garis halus dan kedutan yang nyata
  • Peningkatan kelembapan dan keanjalan kulit
  • Kulit terasa lebih licin dan kurang sembap
  • Kulit terasa lebih sihat, berseri dan awet muda

 

Terapi Skin Repair Dr. Azimuth menggabungkan teknologi terkini yang dapat menggantikan bahan-bahan penting untuk mengekalkan keanjalan dan keremajaan kulit dengan segera. Kaedah terapi ini tidak sama dengan terapi yang lain kerana ia menjadikan kulit anjal serta merta, selamat, dan murah.

Terapi Skin Repair Dr. Azimuth bukan sahaja menjadikan kulit  dan muda remaja tetapi ia  mengurangkan masalah kulit lain seperti

  1. Jeragat teruk yang disebabkan oleh penggunaan produk kimia
  2. Kulit kusam
  3. Parut bekas jeragat  

Kaedah rawatan kulit pada masa ini biasanya memerlukan belanja yang sangat besar dan selalu terjadi tiada jaminan keselamatan selepas penggunaannya untuk tempoh masa yang panjang. Dengan Terapi Skin Repair Dr. Azimuth, anda boleh nampak kesannya dengan ketara…